Wednesday, 21 November 2012

KeLuAr LePak NgAn KaWan2 Yg PaLiNg AkU SaYaNg :3



assalamualaikum~ 
firstly, nk mintak maap sbb lame x update blog aq nih, bukan nyer ape.. just buzy nk PMR.. NOW~!!! PMR is OVER... aq BEBAS~!!! : D hahaha.. happy sngt.. but yg paling di tunggu2 kan adelah CUTI SEKOLAH >_<

btw, cuti sekolah tahun nih adelahh yg paling membosan kan. rutin haryAn nyer selalu tido lewat ~ bangun lambat ~ bilik bersepah ~ selalu lepak ngan kwn2 ~ tu jew lah rutin haryAn aq yg bosan sngt2~.. rase mcm nk sekolah balik jew.. but minggu lpz aq ngan kwn2 nih lepak same2 at ipoh.. fyka (mama) ~ fazarul (ucuk) ~ samsul (adik) ~ hafizzudin (munks) ~ eyna (akk sabab) dyeorang nih aq anggap dh mcm family tau heheh :D  WOW~ memang best gile.. plan nk tengok 2 movie at sane.. just 1 movie jew yg sempat tengok disebabkan kwn yang kiteorang syg nih dtg lambat sngt :D but, x pe lah janji dpt pergi ...

heheh~ lps tengok movie tuh terus balik sbb dh lewat sngt.. mase tuh dah lah ujan lebat.. huhuhu~ habis kiteorang basah lenjun :P dlm but nk balik tuh semua org mengigil kesejukan :3 hahah~ but, untung ucuk  nih asyik bekepit ngan fyka jew :D maklum lah COUPLE lah kate kan :D hahah~ aq kadang2 jelez jugak .. tapi, aq x kesah pun klo depa mcm tuh.. asal kan depa bahagia :D in the end, kiteorang sampai kuale kangsar kol 7malam..

Nih lah saat2 yg paling best dlm cuti sekolah tahun nih :D I love MY FRIEND :D

nih fuka (mama) and fazarul (ucuk).. dye orang nih Sweeeeeet couple.. sape ganggu depa, memang nk cari pasal ngan aq .. aq selalu tolong depa bila gaduh.. senang cite, dh mcm org tengah lah :D

haha~ yg sebelah fyka tuh samsul (adk).. dye nih ansem mcm genji :D hahah like2 :3
hah~ yg nih name dye hafizudin (munks) .. mase tangkap gambar nih dye sedang tunggu seseorang yg dye paling sayang ~ tengok muke dye tuh.. mcm sedih jew kan2 :3 sbb org yg dye syg tuh x sampai2 lagi :D


 nih aku Hafiz (acik).. nothing to say :D 

and lastly, aku sayang korang eyka ~ ucuk ~ adik ~ munks ~ eyna ~ :D jgn sedih selalu k :3


No comments:

Post a Comment