Sunday, 9 December 2012

DeBaRaN ReSuLt PMR And AzAm TaHuN BaRu :D



haiii~!!!!!
assalamualaikum and happy holiday :D 
seronok lah korang g holiday ngan family kan2.. aq nih duk kat umah jew.. huhu~ bile lah aq dpt holiday ngan family agak nyer :( 

i'm so sorry b'cus dh lame sngt x edit blog nih huhu~ banyak masalah yg menimpa aq .. rase runsing gila :(
so, 2 minggu lagi result PMR nak kuaa.. rase berdebar sikit skrunk >_< huhu hope dpt keputusan yg memuaskan :P .... yang sape2 PMR thun nih, insyallah aq kan doa kan korang yg terbaik :D 

korang mesty x sabo nak sekolah balik kan2... huhu cuti panjang nih dh mcm penjara pun ada @_@ klo sekolah mesty leh jumpe kwn2 lame, itu pun klo x pindah lagi.. klo yg berpindah ke sekolah lain, mesty korang x sabo nk jumpe kwn2 baru :3 hahah~

" tahun baru, azam baru"

okew~ tahun baru nih aq nak berazam untuk ubah perangai aq nih yg ke budak2kan... and aq hope dpt mencari seorang yg boleh menemani aq :D " girlfriend " heheh tu pun klo dpt lah :P 
so, Thanks a lot B'cus read my blog and hope you enjoi it :D
 bye2~ :D 




Wednesday, 28 November 2012

mY BroTheR is HoME



~assalamualaikum~

okew~ first of all, aq nk mintak maap dulu " sbb nk mule ape2 perbuatan kene mintak maap dulu kan2"
heheh~ nk mintak maap sbb dh lame x up date ini blog.. bukan nyyer ape, just x de idea nk update ape2 pun.. bru sekarang aq dpt nyer pun :3

Hary nih memang best gile, sbb abg kesayangan aq dh balik :3 and lpz nih aq jarang lah on9 pun.. sbb dye nk gune lappy aq nih :( "adui~ sedih nyer" tapi x pe lah.. sekali sekala ape salan nyer kan2..

haha okew nih abg aq name dye aiman~ age 17 kot.. hahah

okew mlz nk update banyak2 nanty merapu pulak g nyer..
klo korang ade idea lah kan2 please lah comment at bawak nih ..
and mintak maap klo blog aq nih mcm sial or x cantik.. harap korang enjoy reading :D

~THE END ~

Friday, 23 November 2012

arr~ ade ujian lagi kew?



~Assalamualaikum~


okew.. cuti nih memang kebosanan gile. sampai nk wat ape pun x thu.. sbb terlalu bebas >_< huhu~
btw, hari isnin nih aq kene amek periksa kecenderungan MRSM.. klo aq lulus memang best lah.. huhu~ aq mintak MRSM kat JOHOR :D heheh "bubye Perak, hellow JOHOR im come"

heheh~ first, sape yg bace post2 aq nih.. aq nk mintak maap lah klo x best sngt kan2 >_< maklum lah x reti edit blog :P and2 yg PALING PENTING.. pleaseee DOA kan aq supaye lulus dlm peperiksaan and lulus result PMR.. aq merayu sngt doa korang ~ AMIN~ aq akan doa kan korang jugak :D "jangan risau"






Wednesday, 21 November 2012

CinTa SeJaTi :3



Assalamualaikum~

kkorangthu tak ape erti itu cinta? aq rase korang semua x thu ape bende tuh kan2..
korang hanya pandai bercinta~ klo couple pun kejap jew.. mcm CINTA MONYET.. hahah~ "monet pernah bercinta ke?"

zamam skrunk nih klo nk pilih pasangan mesty nk tengok muke and paras badan dye kan? korang mest nk yang comel ~ ansem ~ kaya ~ kurus ~ and ade body.. btw, nih semua x panting sbb cinta yg sebenar ikhlas sayang kepada awek dye ~ and setia pada yg satu....

orang tua2 pernah cakap " klo kita syg akan seseorang jgn lah korang mempermainkan perasaan mereka, keranan cinta itu is like a game... sometime we win and sometime we lost" ( renung2 kan lah )
 
<< ingat pesanan aq nih >>

"Allah give u 2leg to walk,
2hand to hold,
2eyes to see,
2ears to hear,
but..
why Allah give u only 1heart?
B'cos, Allah gine other 1 to someone for u find"
means your LOVE

~THE END~


THANKS FOR READING :3

KeLuAr LePak NgAn KaWan2 Yg PaLiNg AkU SaYaNg :3



assalamualaikum~ 
firstly, nk mintak maap sbb lame x update blog aq nih, bukan nyer ape.. just buzy nk PMR.. NOW~!!! PMR is OVER... aq BEBAS~!!! : D hahaha.. happy sngt.. but yg paling di tunggu2 kan adelah CUTI SEKOLAH >_<

btw, cuti sekolah tahun nih adelahh yg paling membosan kan. rutin haryAn nyer selalu tido lewat ~ bangun lambat ~ bilik bersepah ~ selalu lepak ngan kwn2 ~ tu jew lah rutin haryAn aq yg bosan sngt2~.. rase mcm nk sekolah balik jew.. but minggu lpz aq ngan kwn2 nih lepak same2 at ipoh.. fyka (mama) ~ fazarul (ucuk) ~ samsul (adik) ~ hafizzudin (munks) ~ eyna (akk sabab) dyeorang nih aq anggap dh mcm family tau heheh :D  WOW~ memang best gile.. plan nk tengok 2 movie at sane.. just 1 movie jew yg sempat tengok disebabkan kwn yang kiteorang syg nih dtg lambat sngt :D but, x pe lah janji dpt pergi ...

heheh~ lps tengok movie tuh terus balik sbb dh lewat sngt.. mase tuh dah lah ujan lebat.. huhuhu~ habis kiteorang basah lenjun :P dlm but nk balik tuh semua org mengigil kesejukan :3 hahah~ but, untung ucuk  nih asyik bekepit ngan fyka jew :D maklum lah COUPLE lah kate kan :D hahah~ aq kadang2 jelez jugak .. tapi, aq x kesah pun klo depa mcm tuh.. asal kan depa bahagia :D in the end, kiteorang sampai kuale kangsar kol 7malam..

Nih lah saat2 yg paling best dlm cuti sekolah tahun nih :D I love MY FRIEND :D

nih fuka (mama) and fazarul (ucuk).. dye orang nih Sweeeeeet couple.. sape ganggu depa, memang nk cari pasal ngan aq .. aq selalu tolong depa bila gaduh.. senang cite, dh mcm org tengah lah :D

haha~ yg sebelah fyka tuh samsul (adk).. dye nih ansem mcm genji :D hahah like2 :3
hah~ yg nih name dye hafizudin (munks) .. mase tangkap gambar nih dye sedang tunggu seseorang yg dye paling sayang ~ tengok muke dye tuh.. mcm sedih jew kan2 :3 sbb org yg dye syg tuh x sampai2 lagi :D


 nih aku Hafiz (acik).. nothing to say :D 

and lastly, aku sayang korang eyka ~ ucuk ~ adik ~ munks ~ eyna ~ :D jgn sedih selalu k :3